Wat wij doen

Ben je opzoek naar creatief drukwerk in de huisstijl van je bedrijf?

Of ben je opzoek naar een partner voor het ontwikkelen van een nieuwe corporate identity die de missie en visie, als ook de kernwaarden, persoonlijkheid en cultuur van je bedrijf weergeeft? Voor beide ben je bij TM-Creatief aan het juiste adres.

Ontwikkeling en implementatie van corporate identity

Al jaren helpen wij het mkb met de ontwikkeling en implementatie van hun huisstijl en corporate identity. Vaak doen wij dit online door middel van het bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden van een bedrijfswebsite, maar online en offline staat natuurlijk niet los van elkaar. Dit is de reden waarom we het mkb bijstaan in hun behoeften en doelstellingen zowel online als offline.

Wat zijn je doelstellingen?

Het succes van een project, groot of klein, start met een duidelijke briefing. Een duidelijke briefing bereik je door als opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar in gesprek te gaan. Als opdrachtgever vertel je ons wat je wilt bereiken. Wij gaan dan samen kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn om dit te bereiken. Uiteraard houden we hierbij rekening met budget en tijd.

Met TM-Creatief kies je voor een partner die je meeneemt in de ontwikkeling van je corporate identity, maar ook voor kleinere, creatieve on- en offline projecten met als doel top-of-mind te worden en blijven bij (potentiƫle) klanten.

©2024 TM-Creatief.nl - Een samenwerking tussen Joyce Wever & Rob van Houtum